Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 310 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 160 g de concentré de tomate
- 60 g d'eau
- 90 g de chorizo doux, émincé en tranches
- 100 g de parmesan râpé
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 1 pincée d'origan frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1629 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies au chèvre et au thym
40min
Petits sablés au pesto rosso
2h
Pizzettes escargot
40min
Palmiers saumon aneth
40min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 Std. 45 Min
Roulés de galette au saumon
45min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Tourbillon au fromage
2h 30min
Petits chaussons fourrés
1h 25 min
Bricks aux légumes et à la tome
1h
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 godz. 10 min
Roulé au fromage et au jambon
40min