Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 180 g de parmesan, coupé en morceaux
- 220 g de lait
- 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g d'estragon frais
- 2 tranches de jambon serrano
- 4 œufs durs
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1119 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pommes duchesse
1 godz.
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Ballotine comme un macaron
25 min
Cromesquis de saint-nectaire
45 min
Fondue savoyarde
15 Min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 Std.
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Wraps de poulet sauce tomate
45 min