![Mille-feuilles de pomme de terre au foie gras Mille-feuilles de pomme de terre au foie gras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B22B7FCC-0634-414A-AFFE-B3288AE664BE/Derivates/7872BA65-2A2E-46E5-8119-547DEEB07E4D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de foie gras de canard cru, éveiné et coupé en morceaux (3 cm)
- ½ c. à café de cinq-épices en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de cognac
- 2 c. à soupe de banyuls
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 baies de genièvre
- 300 g de pommes de terre à chair ferme, type Roseval, (4 env.), épluchée et coupée en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1354 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 25.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 godz.
Paupiettes d'agneau
1h 30min
Dessert meringué comme un mojito
9 Std.
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35min
Aumônières de petits légumes
40min
Cailles farcies au foie gras
55min
Ballotine comme un macaron
25min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Ragoût de haricots et boulettes de viande
45min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min