Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au sarrasin (la veille)
- 50 g de graines de kasha
-
250
g de lait ribot
of 250 g de lait - 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
La garniture et la finition (le jour même)
- 15 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de biscuits bretons, type Roudor
- 100 g de pomme, coupée en morceaux
- 2 pointes de couteau de vanille en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3544 kJ / 847 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 39.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau nantais
1 Std.
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40 Min
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Tartelette fine aux pommes et mendiants
45 Min
Yaourts et noix de pécan caramélisées
13 Std. 30 Min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2h
Far breton aux pruneaux
2h
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Colonel
5min