Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au sarrasin (la veille)
- 50 g de graines de kasha
-
250
g de lait ribot
of 250 g de lait - 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
La garniture et la finition (le jour même)
- 15 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de biscuits bretons, type Roudor
- 100 g de pomme, coupée en morceaux
- 2 pointes de couteau de vanille en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3544 kJ / 847 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 39.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois tomate-fraise
2h 25 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min
Soufflé au caramel
35min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Mousse de yaourt, amandes et poires à la vanille
4u. 35min
Crème de macadamia
Pas d’évaluation
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2h
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot
4h
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40min
Entremets chocolat noisette
2h 30min
Hamburgers normands
4h 20min