Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au sarrasin (la veille)
- 50 g de graines de kasha
-
250
g de lait ribot
of 250 g de lait - 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de miel
La garniture et la finition (le jour même)
- 15 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de biscuits bretons, type Roudor
- 100 g de pomme, coupée en morceaux
- 2 pointes de couteau de vanille en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3544 kJ / 847 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 39.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
Tiramisu poivron-framboise
8h 45min
Pudding de boudin noir, trilogie de mangue
13u. 30min
Couscous aux pêches et fruits rouges
25min
Couronne feuilletée à la frangipane
2 Std.
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1 Std. 30 Min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Amandine à la cerise
2 Std.
Pain d'épices surprise
24h
Glace banoffee
10min
Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot
4u.
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1小时