Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux et à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 pincées de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- 1 œuf, battu avec un peu de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2457 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 40.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenade
10 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Navettes
2 Std.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Cantucci
1sa 15 dk
Fougasse au romarin
3h 25min
Fougasse
2 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Fougasse (Découverte)
1h
Minipanettoni
2h 30 min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min