Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge, pour huiler
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel
La garniture
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, émincées en tranches
- 1 gousse d'ail, émincée en tranches
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Olivettes
1 Std. 45 Min
Pizza capricciosa
1hod. 40min
Focaccia apulienne
2u. 40min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Pissaladière
3u.
Focaccia aux olives
3u.
Focaccia au thym
3u.
Focaccia à la crème de fromage
Geen beoordelingen
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min