Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pommes de terre, épluchées et coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g de farine de blé
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail (optioneel)
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à soupe de gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 104.1 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux olives
2hod.
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2hod.
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Focaccia croustillante
1u. 55min
Focaccia croquante
3 Std.
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1hod.
Focaccia à l'oignon
3h 15min