Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade (à faire la veille)
- 450 - 500 g de coq, coupé en morceaux (2 hauts de cuisse)
- 120 g de lard fumé, détaillé en gros dés
- 100 g d'oignon, émincé en lamelles
- 1 clou de girofle
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, céleri branche)
- 400 g de vin rouge
Le jour même
- 20 g d'huile de tournesol
- 15 g de calvados ou autre alcool
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de farine de blé
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2891 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 35.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Osso-buco
1h 20min
Coq au vin
9 godz. 40 min
Bœuf bourguignon
2h 30 min.
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Rognons de veau au xérès
25 phút
Estouffat toulousain
2h
Joues de porc à la bière
1h 10min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min