Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 549 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au citron destructurée
20 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Verrines à l'orange
1u. 15min
Verrine à la pomme
30 min
Mousse aux pommes
40 min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse aux griottes
2h 30min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13u. 30min
Verrines aux fraises de saison
1h 30min