Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 gousses d'ail
- ½ bouquet de persil plat frais, équeuté
- 200 g de lardons
- 8 tranches de viande de bœuf, très fines (prélevées dans le rond de veine)
- 80 g d'oignon doux, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 pincée de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de vin blanc sec
- 250 g d'eau
- 500 g de pommes de terre
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives vertes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3405 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 74.5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Soupe au pistou
40 min
Veau aux olives
1j
Navettes
2j
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Pompes à l'huile
3sa
Calamars farcis au chorizo
1h 10 min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Calamar à la piperade
35 Min
Aillade de veau
1j 30 menit
Panisses
30 min
Oreillettes
3 Std. 40 Min