Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 gousses d'ail
- ½ bouquet de persil plat frais, équeuté
- 200 g de lardons
- 8 tranches de viande de bœuf, très fines (prélevées dans le rond de veine)
- 80 g d'oignon doux, coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 pincée de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de vin blanc sec
- 250 g d'eau
- 500 g de pommes de terre
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives vertes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3405 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 74.5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aïoli traditionnel
10 dk
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Couscous royal
1sa 20 dk
Aillade de veau
1h 30min
Estouffat toulousain
2 Std.
Pot-au-feu madrilène
2 godz. 20 min
Couscous de poulet
1h 10min
Pompes à l'huile
3sa
Navettes
2 Std.
Cabillaud façon aïoli
1sa