Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 300 g de farine de blé, type 55 ou 65 et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de munster, coupé en cubes
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de lardons fumés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2303 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croque-campagne au comté
40min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45min
Talmouses au brie
1 godz. 5 min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2h 10min
Pizza au fromage et aux lardons
1 Std. 30 Min
Baguette flammekueche
40min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Pizza jambon-champignons
1h 35 min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Flammekueche alsacienne
30min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min