Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g d'eau, et un peu pour le petit récipient
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (Voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre (optioneel)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive (optioneel)
- 200 g de lardons
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 1 c. à café bombée de sel fin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartinade de chorizo
5 min
Biscuits apéritif crème et oignon
1 Std. 30 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45 min
Préfou au beurre aillé
3 godz.
Rillettes de thon à la tomate
10 min
Ficelle apéro oignon-olive
3 godz.
Baguette express
2h 35min
Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35min
Minicakes chorizo-ciboulette
1h
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min