Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 15 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil frais, finement ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Sauce périgourdine
35min
Sauce cocktail
10min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Sauce soubise
30 Min
Sauce au cidre
20min
Sauce curry
30 Min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce aux câpres
30 Min
Rognons de veau sauce madère
20min