Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 1 pincée de feuilles de thym frais
- 15 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de vin blanc
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de persil frais, finement ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Sauce curry
30min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Bœuf à la ficelle
1 godz. 5 min
Sauce soubise
30min
Sauce au vin doux
55 min
Sauce bordelaise
45min
Sauce périgourdine
35min
Sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Bouchée à la reine
55 min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Sauce gribiche
15 Min