Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 brins de persil frais
-
500
g de bouillon de volaille
of 1 cube de bouillon de volaille - 6 filets de poulet, sans peau (600 g environ)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 Std. 20 Min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2h 45min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45 min
Epaule de veau à la normande
1h
Bœuf aux champignons
30 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Escalope de veau à la normande
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Sauté de porc au cidre
1h
Blancs de volaille à la moutarde
45 min