Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de volaille
- 600 g d'eau
- 100 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 4 paupiettes de veau (150 g/paupiette)
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de légumes variés (haricots verts, petits pois, brocoli...)
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2008.8 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau
1sa 15 dk
Paupiettes de veau aux petits légumes
1sa
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1sa
Paupiettes de veau et petits légumes
1sa
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1sa
Cuisse de dinde à la moutarde
1sa
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1sa 20 dk
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 dk
Rôti de veau et haricots verts
1sa
Lapin à la moutarde
1sa
Blanquette de veau vapeur
1h 10min