Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de volaille
- 600 g d'eau
- 100 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 4 paupiettes de veau (150 g/paupiette)
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de légumes variés (haricots verts, petits pois, brocoli...)
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2008.8 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20 min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1h
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Rôti de veau et haricots verts
1h
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Blanquette de veau
1sa 15 dk
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Bœuf carottes
2 Std.
Escalope de veau à la normande
1h
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h