Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de beaufort, coupé en morceaux, sans la croûte
- 1500 g d'eau
- 300 g de crozets
- 1 gousse d'ail
- 50 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 4 tranches de jambon fumé, détaillées en petits dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Coquillettes chorizo-comté
15min
Croque-cake
50 menit
Croque flammekueche
55 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Gratin de pain au reblochon
35 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Timbale milanaise
55 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1j
Croziflette
1j 25 menit