Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de chorizo fort, coupé en tranches
- 1 c. à soupe de graisse de canard (voir "Conseil(s)") (optioneel)
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 400 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 500 g de haricots blancs en conserve
- 2 saucisses de Toulouse, coupées en deux
- 80 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rougail saucisse
50 min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Cassoulet mexicain
35 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Jambalaya de poulet
40 min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.
Poulet aux poivrons façon risotto
40 min
Chili de poulet
40 min
Echine aux échalotes et au thym
1 godz. 40 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min