Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de chorizo fort, coupé en tranches
- 1 c. à soupe de graisse de canard (voir "Conseil(s)") (optioneel)
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 400 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 500 g de haricots blancs en conserve
- 2 saucisses de Toulouse, coupées en deux
- 80 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rougail saucisse
50min
Rougail saucisse et riz
50min
Sauté de porc au cidre
1h
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Cassoulet mexicain
35min
Timbale milanaise
55 Min
Mijoté de porc au paprika
40min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Gratin de crozets au jambon
1h
Coquillettes chorizo-comté
15min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min