Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de fromage, type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de poivron rouge, détaillé en dés
- 180 g de poivron vert, détaillé en dés
- 300 g de lardons
- 300 g de crozets
- 60 g de vin blanc
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2551 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Croque-cake
50min
Croziflette
1h 25 min
Gratin de pain au reblochon
35min
Croque flammekueche
55min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Gratin de crozets au jambon
1h
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Cassoulet express au chorizo
55min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min