![Crozetto aux lardons et poivrons Crozetto aux lardons et poivrons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/662d8adb-92b4-401c-afec-4a89195aeddb/Derivates/bd53b42d-d965-4026-a8a0-1df75459735c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de fromage, type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de poivron rouge, détaillé en dés
- 180 g de poivron vert, détaillé en dés
- 300 g de lardons
- 300 g de crozets
- 60 g de vin blanc
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2551 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Chili de poulet
40min
Timbale milanaise
55min
Chèvre-poivron
15 Min
Cassoulet express au chorizo
55min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Croziflette
1h 25min
Gratin de crozets au jambon
1h