Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de fromage, type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de poivron rouge, détaillé en dés
- 180 g de poivron vert, détaillé en dés
- 300 g de lardons
- 300 g de crozets
- 60 g de vin blanc
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2551 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Coquillettes chorizo-comté
15min
Cassoulet express au chorizo
55min
Croque-cake
50min
Croque flammekueche
55min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Gratin de crozets au jambon
1h
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Timbale milanaise
55min
Croziflette
1h 25min