Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poivrons rouges, coupés en deux et épépinés
- 25 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail, finement émincée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de coulis de tomates
- 200 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 990 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Gratin d'aubergine au thon
40 min
Parmentier de poulet au curry
1h 15min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Gratin de courgettes aux crevettes
55 min
Hachis parmentier à la courgette
1 godz. 20 min
Poivrons farcis
1h
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Gratin de légumes à la noix de muscade
1h 15min
Tartiflette aux courgettes
55 min
Poivron farci au risotto de romarin
1h 15min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 godz. 30 min