Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'estragon frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de parmesan râpé
- 100 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, sans peau et émincés en lamelles
- 250 g de pâtes sèches, type risetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Poulet à la noix de cajou
40 min
Bœuf aux champignons
30min
Mijoté de porc au paprika
40 min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25 min
Poulet sauce Alfredo au brocoli
30min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Salade de pomme de terre et poulet
55 min
Nouilles au poulet sauce sésame
45 min
Filet de poulet sauce à la pêche
35min