Apparaten en Accessoires
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
100 g de beaufort
-
30 g de beurre
-
200 g de girolles en bocal200 g de girolles surgelées
-
400 g de lait
-
400 g d'eau
-
300 g de crozets
-
du sel
-
150 g de jambon fumé en lanières
-
poivre moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
22 g
Calorieën
1609 kJ /
385 kcal
Vetten
21 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Croûte au fromage d'abondance
45 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 Std. 30 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
25 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.