!["Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort "Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C361C08B-B15A-4342-A3B2-0A313F869F02/Derivates/ab2f3a6a-4e53-4310-927b-644a68bc52ba.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beaufort
- 30 g de beurre
-
200
g de girolles surgelées
of 200 g de girolles en bocal - 400 g de lait
- 400 g d'eau
- 300 g de crozets
- du sel
- 150 g de jambon fumé en lanières
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1609 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gnocchis à la carbonara
15min
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Croziflette
1sa 25 dk
Gratin de crozets au jambon
1 Std.