Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de tomme de brebis, coupée en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 80 g d'eau froide
- 4 - 5 tranches de jambon cru
- farine de blé, pour le plan de travail
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2031.5 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 712.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Tarte au chèvre et aux oignons
1 godz. 25 min
Tarte poivron-chèvre
1h 35 min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1 godz. 25 min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 min
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h