Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1750 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)
- 150 g de lardons fumés
- 2 filet d'huile d'olive
- 300 g de champignons surgelés, en mélange
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 c. à soupe bombée de miel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 180 g de fromage, type mont-d'or, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Lasagnes de canard confit aux pommes
1h 30min
Pâtes au gorgonzola
40 min
Cannellonis à la ricotta
55min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Croustade lardons et champignons
1u. 15min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1u. 15min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 godz.