Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
TM5

Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons

4.4 (81 beoordelingen)

Ingrediënten

La veille

  • 1750 g d'eau
  • 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)
  • 150 g de lardons fumés
  • 2 filet d'huile d'olive
  • 300 g de champignons surgelés, en mélange
  • 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
  • 1 c. à soupe bombée de miel
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 180 g de fromage, type mont-d'or, coupé en dés

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2942 kJ / 703 kcal
Eiwitten
26 g
Koolhydraten
49 g
Vetten
44 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten