Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2865 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 48 g
Alternatieve recepten
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1h 55min
Longe de porc à la riojana
50min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20min
Estouffat toulousain
2 Std.
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 min
Sauté de porc au cidre
1h
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min