Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2865 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 48 g
Alternatieve recepten
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 Std. 20 Min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Poulet au vin rouge
55 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1hod.
Sauté de porc au cidre
1hod.
Estouffat toulousain
2hod.
Palette à la diable
1hod.
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2 Std. 35 Min