Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2865 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 48 g
Alternatieve recepten
Longe de porc à la riojana
50min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20 min
Mijoté de porc au paprika
40min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Aillade de veau
1h 30min
Lapin à la moutarde
1h
Estouffat toulousain
2h
Sauté de porc au cidre
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Sauté de porc au curry
1h
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15 min