Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
- 1 échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1825 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Bœuf aux champignons
30 Min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 Std.
Bœuf à l'orange
1 Std. 25 Min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 Min
Bœuf Stroganov
55 Min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 Min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min