![Emincé de veau à la normande Emincé de veau à la normande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0F21E809-A590-4A02-9EE5-2F5B7703ED41/Derivates/a2a54e97-7112-4032-919a-1674a0402504.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
- 1 échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1825 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Marmite d'agneau au fromage blanc
50 min
Sauté de veau aux pleurotes
1 Std. 5 Min
Bœuf bourguignon
12klst
Cuisse de dinde à la moutarde
1 Std.
Mijoté de porc au paprika
40 Min
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Bœuf aux champignons
30 Min
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Escalope de veau à la normande
1 Std.
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 Min
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min