Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
- 1 échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1825 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 Min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50 menit
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45 Min
Epaule de veau à la normande
1j
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45 Min
Bœuf aux champignons
30 min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 min
Escalope de veau à la normande
1j
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min
Emincé de dinde, châtaignes et champignons
25 min