Compatibele versies
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de lardons fumés
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de noix de pécan
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de riz au jasmin
- 4 cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3084.5 kJ / 736.5 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Sauté de porc au curry
1u.
Sauté de porc au cidre
1u.
Sauté de veau au chorizo
1u.
Mijoté de porc au paprika
40min
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1h 55min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Longe de porc à la riojana
50min
Filet mignon au cidre
35min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Cuisse de dinde à la moutarde
1u.
Porc aigre-doux à la purée
40min