Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de riz basmati
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 2 - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 champignons de Paris frais à farcir (très gros)
- 25 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de gorgonzola
- 50 g de crème fraîche
- 1 bouquet de persil frais, équeuté et réserver quelques feuilles pour la finition
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 540.8 kJ / 129.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de champignons
30 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Risotto crémeux au camembert
35 min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Tartelette au chèvre et aux oignons
50min
Crumble tomate-chèvre
35 min