Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
30min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée potiron-orange
30min
Caviar de potiron au cumin
35min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Dinde et purée de patate douce aux marrons
40min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Purée panais potiron
45min
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40min