Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée panais potiron
45min
Purée potiron-orange
30 min