Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1058 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Tarte aux asperges et chèvre frais
1h 20min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 Std. 25 Min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Tatin d'endives
1h 20min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Gratin de blettes
1h