Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1058 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Risotto au potimarron
1 Std.
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Gratin de blettes
1 Std.
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Tourte de Pâques
1h 35 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min