Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1058 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1h 20 min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20 min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min.
Risotto chèvre-brocoli
45min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Gratin de blettes
1h
Risotto au potimarron
1h