![Gratin de ravioles, céleri et poireaux Gratin de ravioles, céleri et poireaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DE1EF30A-7AC0-4C49-984B-62F3FAF9B5B2/Derivates/44cac369-a055-4834-a5c0-37c5799a2a05.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1058 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Gratin de blettes
1小时
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Quenelles nature, comté et épinards
45 分钟
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 Std. 20 Min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Lasagne chèvre-courgette
1小时
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 分钟
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min