Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 500 g de chou rouge, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 1000 g de viande de bœuf hachée
-
1
c. à café de piment en poudre, type fumé (chipotle)
of 1 c. à café de mélange d'épices mexicain - 2 pincées d'origan déshydraté
- 2 pincées de cumin en poudre
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l), émietté
- 100 g de riz basmati, rincé à l'eau froide
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de cheddar, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1826.9 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin aux navets
1h 10min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Colcannon irlandais
1h 10min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1h 35 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 godz.
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 min
Chou rouge et boulettes de bœuf
45 min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min