Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 500 g de haricots verts frais, équeutés
- 4 tranches de palette de porc fumées (voir "Conseil(s)")
- 200 g de tomates, détaillées en dés (2 cm env.)
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 10 g d'huile de tournesol
- 10 g de vinaigre balsamique
- 10 g de vinaigre de cidre
- 100 g de feta, détaillée en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade d'hiver
35min
Salade de riz, petits pois et radis
35min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 min
Salade de quinoa et haricots verts
30min
Salade de riz à la mexicaine
45min
Salade de riz au thon et aux œufs
1h
Salade de petits légumes au chèvre
35min
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Salade grecque
30min
Salade de lentilles, feta et tomates
30min