![Gratin de champignons, courge et épinards Gratin de champignons, courge et épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/894ea3ce9c940a0aec46a60665c1c337/Derivates/1586b78b571c1c684e218e02e8480fe694d52c78.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 432.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pâtes à la provençale
1 Std. 15 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Moussaka de lentilles
2 Std.
Flamiche sans pâte au tofu fumé
50 min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1 Std.
Gratin de macaroni et fenouil
1 Std. 5 Min
Gratin de poireau, panais et saumon
1 Std. 15 Min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1 Std.
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 Std.
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min