Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 432.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de champignons
30 min
Galettes aux légumes râpés et au son d'avoine
50 Min
Gratin de macaroni et fenouil
1 godz. 5 min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 Min
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15 min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1hod.
Porridge salé aux poireaux, choux poêlés et fromage frais
30 min
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1hod.
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1hod.
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1hod.
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1hod. 30min
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min