Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 432.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de lentilles et potimarron
1 godz. 25 min
Gratin de poireau, panais et saumon
1 Std. 15 Min
Gratin de macaroni et fenouil
1 Std. 5 Min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1h
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1h 30min
Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
1h 10min
Tarte aux légumes d'automne
1h 30min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Gratin de pâtes au brocoli, poire et bleu
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min