Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 432.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pâtes au brocoli, poire et bleu
1h
Quiche petits pois et carottes
3h 20min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Gratin d'aubergine et comté - Yaourt glacé à la fraise et basilic
4h 10min
Tartelette aux carottes et haricots verts
1 Std. 40 Min
Gratin de printemps merlu, petits pois et fèves, sauce aux herbes
1h 5min
Gratin de macaroni et fenouil
1h 5min
Quiche butternut, orange et lieu noir
1h 20min
Flan de patate douce
40min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min