Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 75 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- 40 - 45 g d'eau
La garniture
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de courgettes, coupées en morceaux
- 150 g de petits pois frais
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g de lait
- 2 œufs
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1017 kJ / 243.1 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 518.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux légumes du soleil et feta
1h 30min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11 godz.
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1 Std. 10 Min
Petites quiches en bonhomme
1h 15min
Petites galettes de maïs et taboulé de quinoa au maïs
50min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Tatin d'aubergine
1h 5min
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35 min
Cake carotte-courgette-chèvre
55min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2sa 20 dk
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min