![Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6cf4483d806552e96736e7709fc366a3/Derivates/c815a56cac87f0866b0dfa9488913f04f4018359.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 100 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel
- 400 g de betteraves cuites, coupées en lamelles
- 150 g de fromage de chèvre frais, coupé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive
- 2 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2098 kJ / 503.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 765.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1h
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20 min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1h 15min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min