Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 800 g d'eau
- 800 g de panais, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 tranches de pain d'épices
- 20 g de beurre
- 50 g de crème fraîche
- 20 g de graines de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1075 kJ / 256.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 140.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de châtaignes et pointe de Chartreuse
40 Min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Soupe de patates douces au garam masala et yaourt au citron vert
35 Min
Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
30 Min
Aiguillettes de dinde au blé et sauce crémeuse à l'orange
30 Min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Soupe de patates douces, lait de coco et sauge
45 Min
Soupe de potimarron
35 Min
Soupe de patate douce au lait de coco et curry
25min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 Min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45 Min