Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 800 g d'eau
- 800 g de panais, coupés en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 4 tranches de pain d'épices
- 20 g de beurre
- 50 g de crème fraîche
- 20 g de graines de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1075 kJ / 256.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 140.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de carotte, miso et amande
35 min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Soupe vichyssoise
40 min
Velouté de carottes
30 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 min
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55 min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45 min
Soupe de patates douces au garam masala et yaourt au citron vert
35 min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 min
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55 min