Compatibele versies
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de blettes (2 bottes moyennes)
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 400 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 100 g d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de tahini
- du sel
- du poivre moulu
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 50 g de pignons de pin grillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3196 kJ / 764 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 Std. 10 Min
Quenelles de blettes au four
1 godz. 5 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Quinoa aux légumes verts, tomates cerise et chèvre
40 Min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55 Min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45 min
Bowl de lentilles et légumes verts
40 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Soupe de chou rouge et pois chiches rôtis
45 min
Gratin de blettes
1hod.
Risotto au potimarron
1hod.