Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 720 g d'eau
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 80 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon (volaille, bœuf ou légumes)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 12 tranches de coppa très fines
- 200 g d'artichauts à l'huile, égouttés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 916.7 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1519.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Spaghetti o palmo
35min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min