Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 500 g de blancs de poireau, coupés en deux dans la longueur
- 400 g de panais, détaillés en cubes
- 4 filets de saumon frais (160 g chacun)
- 50 g de beurre, et un peu pour le plat
- 50 g de farine de blé
- 600 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2577 kJ / 617.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 495.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1 Std.
Gratin de panais, courge, comté et noix
1小时 20 分钟
Gratin de macaroni et fenouil
1h 5min
Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
1h 10min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 Std.
Gratin de champignons, courge et épinards
1h 10min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min