Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 500 g de blancs de poireau, coupés en deux dans la longueur
- 400 g de panais, détaillés en cubes
- 4 filets de saumon frais (160 g chacun)
- 50 g de beurre, et un peu pour le plat
- 50 g de farine de blé
- 600 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2577 kJ / 617.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 495.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1h 35 min.
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 godz. 20 min
Quiche butternut, orange et lieu noir
1 godz. 20 min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45 min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 godz. 30 min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1h 25min
Crumble de poisson
1h
Lasagne aux deux saumons en croûte de pistou
1h
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min