Compatibele versies
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de patates douces, coupées en cubes de 2 cm
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 200 g de châtaignes cuites et pelées
- 30 g de noix concassées
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de lait
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de roquefort, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2162.3 kJ / 518.3 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 666.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20 min
Quiche aux carottes, pommes, orange, bleu et noix
1sa 15 dk
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25 min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Gratin de courge et chorizo
1sa 15 dk
Crumble épicé de légumes
1sa 15 dk
Gratin de potimarron et pommes de terre, béchamel aux herbes et comté
50 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min