Compatibele versies
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de patates douces, coupées en cubes de 2 cm
- 60 g de pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 200 g de châtaignes cuites et pelées
- 30 g de noix concassées
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de lait
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de roquefort, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2162.3 kJ / 518.3 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 666.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de champignons, courge et épinards
1 Std. 10 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Crumble épicé de légumes
1h 15min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1 Std.
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons
40 Min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
Gratin de patate douce
50 min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 godz. 20 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 Min