Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de persil frais
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 4 cuisses de canard confites
- 70 g de cerneaux de noix concassés
- 500 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g de panais, détaillés en cubes
- 600 g d'eau
- 100 g de lait
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g de beurre, en petits morceaux
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.7 kJ / 547.3 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2593.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1 godz. 5 min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45 min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1 Std. 30 Min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40 min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 min
Flan de poireau et pancetta
35 min
Roulés de poireau farcis au poulet
55min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35 min