Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de persil frais
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 4 cuisses de canard confites
- 70 g de cerneaux de noix concassés
- 500 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g de panais, détaillés en cubes
- 600 g d'eau
- 100 g de lait
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g de beurre, en petits morceaux
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.7 kJ / 547.3 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2593.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Parmentier de canard, oignons et curry
1h
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1h
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1h 20min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Tian tomate, abricot et riz noir
1 godz. 45 min