![Parmentier de canard, panais et carotte Parmentier de canard, panais et carotte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e727574a802515431a2178587b5c4fae/Derivates/07969c6903d6b9bfe23f483ee45647959bb4c32e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de persil frais
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 4 cuisses de canard confites
- 70 g de cerneaux de noix concassés
- 500 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g de panais, détaillés en cubes
- 600 g d'eau
- 100 g de lait
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 20 g de beurre, en petits morceaux
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2283.7 kJ / 547.3 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2593.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 Min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1 Std. 20 Min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1 Std. 20 Min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1 Std.
Sauté de porc sauce cacahuète
45 Min
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1 Std. 20 Min
Parmentier de canard à la patate douce
40 Min
Gratin de poireau, panais et saumon
1 Std. 15 Min
Tourte des familles au poulet
1h 55 phút
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 Min