Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de fromage, type bleu de Gex, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1962 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 366.5 mg
Alternatieve recepten
Risotto au potimarron
1 Std.
Röstis de courge et pomme de terre
35 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Risotto au chou-fleur
45 Min
Risotto au vin rouge
45 Min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
Risotto à la betterave
30 Min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min