Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 80 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 30 g d'amandes décortiquées
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en petits tronçons
- 200 g de navet boule d'or, coupé en dés
- 200 g de panais, coupé en cubes
- 200 g de chair de potiron, coupée en cubes
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 500 g de restes de poulet cuit, désossé et sans peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.8 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Lasagne de courgette
50 Min
Tortilla de patates douces aux épinards
35 Min
Crumble de poulet au poireau
50 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Crumble de poisson
1 Std.
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40 Min
Crumble de poulet aux poireaux
50 Min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 Min