Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 80 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 30 g d'amandes décortiquées
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en petits tronçons
- 200 g de panais, coupé en cubes
- 200 g de navet boule d'or, coupé en dés
- 200 g de chair de potiron, coupée en cubes
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 400 - 500 g de restes de poulet cuit, désossé et sans peau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.8 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de poisson
1h
Crumble de légumes au parmesan
1h
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Crumble de poulet aux poireaux
50 мин.
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Crumble de potiron et jambon
1u. 10min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min
Gratin de poulet aux carottes, millet et parmesan
1h
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 мин.