Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dos d'églefin de 150 g chacun, frais ou décongelés et épongés
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile neutre
- 120 g d'eau
- 1 échalote, pelée et coupée en deux
- 500 g de petits pois surgelés
- 30 g de beurre
- 4 portions de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit® ou Kiri®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1622 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Papillotes de poisson au mascarpone
35min
Papillote de poisson aux légumes d'automne et moelleux au citron vert
55 min
Saumon vapeur et purée de petits pois
30min
Eglefin à la mexicaine
40min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
30min
Merlan aux poireaux
30min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1 Std.