Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 50 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- 50 g de petits pois frais, écossés
- 2 c. à soupe rases de crème fraîche épaisse
- 50 g de jambon blanc, coupé en petits morceaux
- 2 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Purée de carottes
30min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min