Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, pelées et coupées en fines rondelles,
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin
- 40 g de cerneaux de noix
- 40 g d'huile d'olive
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 4 endives, nettoyées
- 40 g de roquefort, émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1093 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Tomates provençales
45 Min
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20 min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade de pomme de terre, olives, feta et herbes fraîches
1 Std.
Salade de mortadelle et concombre
10 min
Salade caesar à la fourme
50 min
Salade grecque
30 Min
Salade d'endives à la mimolette et œuf poché
25 Min
Salade César aux œufs et pommes de terre
40 Min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55min
Salade d'hiver
35 Min
Salade César
30 Min