Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan
- 1 c. à soupe de pignons de pin
- 5 brins d'estragon frais, effeuillés
- 5 brins de basilic frais, équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 2 brins de menthe poivrée, effeuillés
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- ½ aubergine, émincée en huit rondelles (0,5 cm (200 g env.))
- 1 courgette, émincée en huit rondelles (0,5 cm (150 g env.))
- 2 tomates, émincées en huit rondelles (0,5 cm)
- 400 g d'eau
- 600 g de dos de cabillaud
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1725 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 dk
Saumon et légumes en papillote, sauce aux oignons rouges
30 dk
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30 dk
Pavé d'espadon et crudités à la thaïe
1u. 35min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45 Min
Salade de saumon aux légumes, quinoa et feta
50min
Thon encebollado
1sa 15 dk
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Cabillaud aux petits pois
1sa 40 dk
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Turbot sauce salsa
40 dk
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55min