Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 180 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- 50 g de crème liquide 35% m.g., et un peu pour la finition
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 754.5 kJ / 180.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 526 mg
Alternatieve recepten
Soupe d'alpage
40 Min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 Min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1h 50min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 min
Potage Saint-Germain
45 Min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min