Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 700 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de bleu d'Auvergne, détaillé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381.5 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 767.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de châtaigne
35min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50 min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min.
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 min.
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Velouté de châtaignes et céleri
40 min.