Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges non traitées
- 400 g d'eau
- 750 g de carottes, coupées en tronçons (env. 2-3 cm)
- 1 c. à café rase de graines de carvi
- 1 c. à café rase de sel
- 4 filets de turbot (env. 150 g chacun)
- 4 pincées de poivre moulu
- 50 g de crème de coco
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 4 brins de coriandre fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Bar en croûte de fruits secs
45min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 min
Poisson en croûte d'estragon, carottes nouvelles et purée de petits pois
1h
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 min
Saumon au lait de coco et wasabi, purée de betterave
1h 5 min
Saumon sauce à la mangue, pois mange-tout et carotte
1h
Cabillaud aux petits pois
1h 40min
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1h
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10 min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min