Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 500 g de carottes, en rondelles
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de mascarpone
- 175 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- le zeste d'un citron vert non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55 Min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Soupe de petits pois à la menthe
25min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Crème de radis roses et mascarpone
20 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Crème de brocoli aux noisettes
1hod.
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min